Ontmoet ons team

Het team van Profteams helpt graag om de juiste verbinding te creëren tussen organisaties en zelfstandige professionals. Hiervoor dragen zowel organisaties als ZZP'ers géén bemiddelingsfee of percentage van de opdracht af. Dat is eerlijk!

Wij luisteren graag naar alle ideeën en ontvangen het liefst tips om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

info@profteams.nl

T: 085 - 06 07 847

Menno

Software

Mijn passie voor mensen en technologie heeft geleid tot wat ik nu het liefst doe, programmeren van software voor Profteams. Ik ben een gedreven techneut en gespecialiseerd in het ontwikkelen van .NET applicaties. Mijn ambitie is om het online werken van mensen zo aangenaam mogelijk te maken.

Karlijn

Content & SEO

Als content/SEO specialist zorg ik ervoor dat Profteams hoger komt in organische resultaten van Google. Ik houd mij bezig met technische seo analyses, keyword-, site-, url- en navigatiestructuur binnen het platform. Zo creëer ik een optimale zoekmachine optimalisatie voor Profteams.

Marjolijn

Marketing & Communicatie

Binnen Profteams werk ik voornamelijk aan het strategisch en impactvol inzetten van marketing en communicatie. De opzet en uitvoering van het bijbehorend marketing- en communicatieplan organiseer ik samen met Kim. Het bewaken van onze huisstijl en merkpositionering is een van mijn voornaamste expertises.

Linda

Tekst & Communicatie

Als copywriter schrijf en redigeer ik teksten. Heldere, doelgerichte en fijn leesbare teksten, die hun doel(groep) bereiken en de boodschap laten landen. Samen met Marjolijn en Kim richt ik me daarbij op alle (online) marketing- en communicatiemiddelen. Wat mij energie geeft? Als organisaties, verenigingen en professionals elkaar via Profteams of PROFconnect vinden. 

Roberto

Creatie & Relatie

Al jaren is het zoeken en vinden van zelfstandige professionals (ZZP’ers, Freelancers, Interim-managers) ondoorzichtig, duur en lastig is. Er is geen specifiek platform voor organisaties die deze doelgroep rechtstreeks wil benaderen. Externe bureaus verdienen (teveel) aan een traditionele bemiddeling. Met Profteams wil ik hier verandering in brengen.

Mathijn

Webdesign & Vormgeving

We leven in een wereld die steeds visueler is ingesteld. Met het platform van Profteams willen wij dan ook visueel aantrekkelijk en professioneel voor de dag komen. Een sterke, passende uitstraling is dan ook van groot belang. Ik ondersteun het team met al deze wensen en de grafische uitwerking ervan in onze communicatiemiddelen, zodat Profteams in een oogopslag herkenbaar is.

Elles

Backoffice

Binnen Profteams en PROFconnect ondersteun ik graag de (zelfstandige) professionals, verenigingen en ons team om alles in goede banen te leiden. Door mijn ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening weet ik wat ervoor nodig is om het klantcontact soepel en servicegericht te laten verlopen. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en voor mij geldt: afspraak is afspraak.

Romy

PROFconnect | Officemanagement

Vanuit mijn specialisatie ondersteun ik verenigingen die kiezen voor onze service PROFconnect. Ik ondersteun verenigingsbestuurders en ben actief betrokken bij bestuurs- en ledenvergaderingen. Bij mij komen ook alle lijntjes samen en worden ze uitgezet. Ik ben dé verbindende schakel tussen jouw vereniging en Profteams.

Kim

PROFconnect | Relatiemanagement

Als content creator heb ik intensief contact met de beroeps- en brancheverenigingen die kiezen voor onze PROFconnect service. Ik help graag om het maximale uit communicatie- en socialmedia kanalen te halen. Het is fijn om dagelijks bij te dragen aan het creëren van (online) positieve energie, zodat verenigingen meer aandacht, bereik en interactie realiseren.

Kirsten

PROFconnect | Evenementen

Mensen laten genieten tijdens een goed georganiseerde bijeenkomst of evenement, daar krijg ik energie van!
Binnen onze service PROFconnect realiseer ik graag dat ‘geniet-moment’ voor de aangesloten branche- en beroepsverenigingen. Ik denk mee en neem indien wenselijk graag de organisatie van A-Z uit handen.

Jorg

PROFconnect | Financiën

Elke beroeps- en branchevereniging is gebaat bij een financiële administratie die juist, tijdig en geheel op orde is. Alle uiteenlopende en vaak wettelijk verplichte zaken, zijn bij ons in goede handen. Ook het opstellen van periodieke rapportages en de jaarrekening behoren tot dit takenpakket. Met PROFconnect ontzorgen wij jouw vereniging!